The Witcher 3:n sukuelinkohu on saanut uuden käänteen.

Pelin uuden sukupolven version kerrottiin äskettäin sisältävän odottamattoman yllätyksen. The Witcher 3:n visuaalista ilmettä päivitettiin kehittäjien toimesta peliyhteisön kehittämiä modeja hyödyntäen, ja mukaan oli tiettävästi epähuomiossa lipsahtanut myös naisten sukuelimet yksityiskohtaisempiin versioihin päivittävä modi.

Kotaku-sivusto jäljitti CD Projektin käyttämän modin Nexus Mods -sivuston kautta ja havaitsi yhdennäköisyyden Vaginas for Everyone -nimeä kantavan tekstuuripaketin kanssa. Sivusto oli myös yhteydessä modin kehittäjään, joka kertoi, ettei hän ole antanut lupaa modinsa käyttämiselle The Witcher 3:n uuden sukupolven päivityksessä.

CD Projekt on aikaisemmin kertonut sekä pyytäneensä lupaa kaikkien päivityksessä käytettyjen modien että maksaneensa kehittäjille modien käytöstä. Vaginas for Everyonen tapauksessa näin ei kuitenkaan kehittäjän mukaan ole toimittu. Studion mukaan modi on päätynyt päivitykseen vahingossa, joten se poistettaneen jakelusta tulevan päivityksen yhteydessä.

Lähde: Kotaku

Lisää luettavaa