Wiin päivät voivat olla luetut, ainakin kirouksien ja taikauskon mukaan. Japanissa ilmiöksi noussut kaunotar Aki Higashihara on blogissaan maininnut pelaavansa Super Mariota ja ostaneensa juuri Wii Sports Resortin ja Remote Plus -palikan. Miksi tämä sitten on huono asia?

Higashihara

Jos Higashiharan maineeseen on luottamista, nainen kylvää tuhoa ja huonoa onnea kaikkialle mihin vain sormensa upottaa. Japanissa Higashiharan blogi on nimetty jo ”kuoleman blogiksi”. Ohessa muutama esimerkkitapaus naisen väitetystä epäonnesta:

-Higashihara oli mukana Dreamcastin mainoskampanjassa. PS2 tuhosi Dreamcastin markkinoilla.

-Hän toimi DIC:n mainostyttönä. DIC meni nurin.

-Hän alkoi seurustella maailman parhaan judokan, Kosei Inouen kanssa. Inoue sijoittuu vasta viidenneksi vuoden 2004 Olympialaisissa ja loukkaantuu Kano Cup Judo World Grand Prix -kisoissa, joita myös Higashihara on seuraamassa.

-Jokainen hänen valitsemansa hevonen on hävinnyt raveissa. Higashihara myös valitsi kolme suosikkihevosta keväällä 2007, joista jokaisen luita murtui. Eräs jockey pyysi naista valitsemaan minkä tahansa muun hevosen suosikikseen, jolloin Higashihara ilmoitti kirjoittaneensa kyseisen ratsastajan nimensä muistivihkoonsa. Kaksi kuukautta myöhemmin kyseinen ratsastaja putosi pahasti hevosensa selästä murtaen kylkiluunsa ja satuttaen keuhkoaan.

-Vuonna 2008 Higashihara piti mennä naimisiin Inouen kanssa Imperial Hotel -nimisessä hotellissa. Hotelli syttyi myöhemmin tuleen.

Lisää esimerkkejä Higashiharan aiheuttamista epäonnen tapauksista voit lukea täältä!

Vaikka kaikkia tapauksia ei olekaan vahvistettu, ovat toiset jo huolissaan Wiin tulevaisuudesta. Kohtaako Wiitä nyt karmea kohtalo vai tuleeko Nintendo murtamaan kirouksen ja jatkamaan voittokulkuaan?

Lisää luettavaa