Wii U jää tehoissa sittenkin PS3:n sekä Xbox 360:n jalkoihin?

Seuraavaa konsolisukupoleva koskeva huhupallottelu sen kuin jatkuu. Nyt Wii U:n vihjaillaan olevan vähemmän "kyvykkäämpi" kuin PlayStation 3 tai Xbox 360.

3.4.2012 13:59

Wii U saattaa jäädä sittenkin tehoiltaan peräti PlayStation 3:n sekä Xbox 360:n jalkoihin ainakin grafiikan suhteen. Näin antavat ymmärtää Gameindustry Internationalin haastattelemat kehittäjät, joiden kerrotaan jo tutustuneen laitteen tarjoamaan tekniikkaan.

– Se ei tuota grafiikkaa yhtä hyvin kuin PS3 tai 360. Siinä ei ole yhtä montaa varjostinta, se ei ole yhtä kyvykäs, yksi nimettömänä pysyvistä lähteistä summasi.

– Toki jotkin asiat ovat paremmin, mutta pääosin koska kyseessä on modernimpi malli. Yleisesti Wii U ei kuitenkaan pysy aivan perässä.

Mielipiteet poikkeavat ainakin hitusen Darksiders 2:n parissa työskennelleen Marvin Donaldin mietteistä. Mies kertoi viime kuussa pitävänsä Wii U:ta varsin samantasoisena nykykonsolien kanssa eikä uskonut ainakaan Darksiders 2:n näyttävän Nintendon laitteella juuri kummemmalta muihin versioihin nähden

Lisää virallista informaatiota Wii U:sta kuultaneen viimeistään E3-messuilla. Laitteen julkaisun huhutaan tapahtuvan marraskuun aikoihin.

Lähde: Gameindustry International

Lisää luettavaa