Warhammer Underworlds kääntyy omaksi videopelikseen

Kortteja, miniatyyreja ja noppia hyödyntänyt lautapeli Warhammer Underworlds on pian myös yksi Steamin varhaisjulkaisupeleistä.

27.4.2019 10:07

Useista erilaisista Warhammer-lautapeleistä nyt myös Warhammer Underworlds on kääntymässä videopeliksi. Australialaiskehittäjä Steel Sky Productions julkisti tällä viikolla Warhammer Underworlds: Onlinen, jonka se on varhaisjulkaisemassa Steamin kautta vielä myöhemmin tämän vuoden aikana.

Pc:lle Warhammer Underworlds kääntyy vuoropohjaisena strategiapelinä, joka on ennen kaikkea suunniteltu pelattavaksi kilpailullisesti kahden pelaajan kesken. Pelaajat ottavat toisistaan mittaa 30-60 minuutin otteluissa, joissa ensin rakennetaan yhteen pelin erilaisista ryhmittymistä pohjautuva korttipakka ja lähdetään sitten jahtaamaan sen voimin kunniaa tuhoamalla vihollisen joukkoja ja suorittamalla erilaisia tavoitteita.

Varhaisjulkaisun alussa Underworlds: Onlinen kerrotaan tarjoavan käytettäväksi kaksi erilaista ryhmittymää, joiden määrän pitäisi varsinaiseen julkaisuun mennessä kasvaa neljään. Pitkin varhaisjulkaisuvaihetta lisää kortteja pitäisi olla yhtälailla luvassa tasaista tahtia, minkä lisäksi jonkinlainen yksinpelimahdollisuuskin on peliin suunnitteilla. Mikromaksuja siihen ei pitäisi olla tulossa.

Kauhean tarkkaa arviota Steel Sky Productions ei ole antanut sille, miten pitkään Warhammer Underworlds: Onlinen on määrä olla varhaisjulkaisuvaiheessa. Puhe on ollut toistaiseksi vain ”muutamasta kuukaudesta”, minkä pitäisi tarkentua sitä mukaan, mitä tyytyväisempiä kehittäjät ovat pelinsä kehittymisen suhteen.

Lähde: Steel Sky Productions

Lisää luettavaa