Warhammer-räiskintäkehittäjä siirtyy Focus Home Interactiven talliin – eivätkä hankinnat jää välttämättä siihen

Streum On Studio työstää parhaillaan Necromunda: Hired Gunia.

25.4.2021 13:12

Ranskalaisjulkaisija Focus Home Interactive on kasvattanut kokoaan uudella studiolla. Yhtiön tuore talousraportti vahvistaa, että ranskalaista perua myöskin oleva Streum On Studio toimii jatkossa sen alaisuudessa.

Vuonna 2007 perustettu Streum On Studio sai syntynsä alkujaan Half-Life-modi Syndicate Black Opsin myötä. Sittemmin se on tuonut maailmaan niin E.Y.E: Divine Cybermancyn kuin Space Hulk Deathwingin. Sen viimeisin projekti on yhdessä Focusin kanssa työstettävä Necromunda: Hired Gun.

Focusin mukaan yhtiö on tehnyt viimeisen vuoden aikana uudelleenjärjestelyjä, jotka ovat tuoneet mukanaan mahdollisuuden sijoittaa aina vain enemmän resursseja pelien kehittämiseen ja tuottojen nostamiseen. Tämä on mahdollistanut myös tuoreimman studiohankinnan ja jatkuvat neuvottelut sen erilaisten muiden kehityskumppaneiden kanssa.

Muina kehitysstudioina Focus omistaa nykyisin myös The Surge -sarjaa tehneen Deck13:n.

Viimeisimpinä vuosina Focusin suorempiin kilpailijoihin lukeutuva Nacon (entinen Bigben Interactive) on tehnyt runsaasti studiohankintoja napatan myös pari Focusin vanhaa yhteistyökumppania talliinsa. Nämä ovat olleet roolipelistudiot Cyanide ja Spiders.

Lähde: Focus Home Interactive

Lisää luettavaa