Warhammer 40,000: Darktide saa odotettuja uudistuksia ensi viikolla saapuvassa päivityksessä

Ristiriitaisen vastaanoton saanut yhteistyötoiminta päivittyy.

7.8.2023 08:35

Warhammer 40,000: Darktide saa kaivattuja uudistuksia tulevassa päivityksessä.

Kehittäjä Fatshark on julkistanut ennakkoon Warhammer 40,000: Darktiden tulevan päivityksen antia. Luvassa on useampia kaivattuja muutoksia ristiriitaisen vastaanoton saaneeseen verkkopeliin.

Pelaajat voivat odottaa Warhammer 40,000: Darktiden seuraavalta isolta päivitykseltä lisää pelattavaa uusien tehtävätyyppien muodossa. Luvassa on uusia tehtävämuunnelmia, joiden kerrotaan tarjoavan sekä lisähaastetta että tavallista parempia palkintoja. Mukana on myös kokonaan uusi operaatiolista, joka on suunnattu vähintään tason 30 saavuttaneille pelaajille.

Päivityksen kerrotaan myös tuovan parannuksia varusteiden muokkaamiseen. Pelaajat voivat päivityksen jälkeen muokata varusteiden erityispiirteitä aiempaa vapaammin. Uusien varusteiden kerääminen on kuitenkin jatkossakin avainasemassa hahmojen voimien kehittämisessä.

Viimeisimpänä keskeisenä uudistuksena Warhammer 40,000: Darktiden päivitys yhdistää pelihahmojen lompakot käyttäjäkohtaiseen säilöön. Näin ollen pelaajat voivat jakaa yhdellä hahmolla ansaitsemansa pelivaluutan muiden hahmojensa kesken, mikä oletettavasti kannustaa kokeiluihin uusilla hahmoilla.

Warhammer 40,000: Darktiden päivitys 12 saapuu elokuun puolivälissä. Fatshark kertoo lisäksi työskentelevänsä kuumeisesti pelin Xbox-julkaisun parissa, mutta ei toistaiseksi ole antanut aikataulua konsolijulkaisulle.

Lähde: Fatshark

Lisää luettavaa