Päivitys kello 23.15: Game Informer -lehden uusin kansi vahvistaa Deus Ex: Mankind Dividedin olevan tosiaan tulossa. Peli jatkaa Adam Jensenin tarinaa kaksi vuotta Human Revolutionin tapahtumia myöhemmin, ja sen on määrä tarjota jälleen paljon pelaajien valinnoille painoarvoa antavia tilanteita. Myös uusia kykyjä on tietenkin luvassa.

Alkuperäinen uutinen: Seuraava suuren luokan Deus Ex -peli näyttää kantavan nimeä Mankind Divided. Asia on tullut ilmi venäläisen Kanobu-pelisivuston vuodosta, jonka NeoGAF-keskustelualueen käyttäjät onnistuivat kaivamaan esille.

Vuodon perusteella Mankind Divided on matkalla niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin pc:llekin ja se on ilmeisesti suoraa jatkoa vuoden 2011 Deus Ex: Human Revolutionille. Eräässä pelistä vuotaneessa kuvassa havaittavissa on nimittäin hyvin paljon edellisestä pelistä tuttua Adam Jensenia muistuttava kyborgisankari.

Mankind Dividedista saatujen otosten perusteella luvassa voisi olla tällä kertaa uusina ominaisuuksina muun muassa jonkinlaista monipuolistettua asekustomointia. Mitä tulee kuitenkin pelin tyyliin kokonaisuutena, on tuotos jälleen tietysti räiskinnän ohella myös hiippailusta koostuva seikkailupläjäys.

Lisää kuvia voi katsastaa NeoGAFin puolelta.

Oletettavasti julkaisija Square Enix on valmistautunut paljastamaan pelin aivan lähiaikoina. Maanantaina yhtiö aloitti erikoisen interaktiivisen kiusoittelukampanjan Twitchissa, jonka on ollut määrä vihjata jostain sen länsimaalaisen studion tulevasta pelistä. Osuvaa onkin, että Deus Exia on kehitetty Eidos Montrealilla Kanadassa.

Jo ennen vuotoa tiedossa on toki ollut, että uuden sukupolven Deus Ex on parhaillaan kehitteillä. Asia vahvistettiin itse asiassa jo vuonna 2013, jolloin Square Enix puhui suuria useista erilaisista teoksista koostuvasta Deus Ex Universe -tuoteperheestä. Mankind Dividedin pitäisi olla yksi osa kyseistä universumia. Sen on määrä hyödyntää myös uutta pelimoottoriteknologiaa.

Lähde: Kotaku

Lisää luettavaa