Vuoden hämmentävin tarina lienee kerrottu jo nyt – ja homma vain paisuu paisumistaan.

Kaksi venäläissyntyistä veljestä vuokrasi huippusuositun Airbnb-palvelun kautta itselleen asunnon. Airbnb-palvelun kautta yksityishenkilöt voivat vuokrata omia asuntojaan lomailijoiden ja työmatkalaisten käyttöön.

Maksim ja Denis Pashasin vuokrasivat Palm Springistä Kaliforniasta itselleen asunnon kolmeksikymmeneksi päiväksi pahaa-aavistamattomalta naiselta. Veljekset kertoivat tekevänsä Confederate Express -nimistä peliä, ja tarvitsivat sitä varten itselleen kookkaan luksusasunnon, jossa voisivat viimeistellä pelinsä.

Confederate Express -pelillä on ihan omat Kickstarter-varainkeruusivunsa. Kaksikko keräsi varainkeruun avulla 40 000 dollaria. Miehillä ei ilmeisesti ollut kuitenkaan tarkoitustakaan viimeistellä peliä loppuun, vaan heidän tarkoituksenaan on ainoastaan elää asunnossa niin kauan kuin heitä huvittaa.

Tämän mahdollistaa Kalifornian laki. Jos vuokralainen on Kalifornian lain mukaan asunut asunnossa kuukauden verran, hän saa asunnon vuokralaisen oikeudet ja hänestä tulee sen pysyvä asukki kunnes hänet häädetään asunnosta pois – eikä hänen tarvitse maksaa asunnosta vuokraa.

Nyt veljeksillä on pystyssä toinen Kickstarter-rahainkeräys uutta peliä varten. Tämäkään peli tuskin näkee päivänvaloa, ja veljekset jatkavat huippuasunnoissa oleskelua niin pitkään kuin jaksavat – Kalifornian lakien mukaan kun heillä on siihen oikeus.

Tällä hetkellä asunnon oikea omistaja yrittää epätoivoisesti löytää laista porsaanreikiä, joiden avulla saisi veljekset häädettyä pois asunnostaan – porsaanreikiä, joiden avulla veljekset alkujaan asuntoon pääsivät luikertelmaan. Samaan aikaan veljekset ovat uhanneet haastaa asunnon omistajan oikeuteen, mikäli hän yrittää poistaa veljeksiä asunnosta.

Confederate Expressin Kickstarter-sivuilla Maksim kertoi, että toistaisi tempun uudelleen kymmenen kertaa kymmenestä.

Lähde: Sfist.

Lisää luettavaa