Voiko tätä enää lyödä laudalta? Dark Souls läpäistiin kokonaan ilman käsiä

Hiiteen bongo- ja kitaraohjaimet, tosimies pelaa Dark Soulsin läpi ilman käsiä!

12.12.2017 14:49

Bongorummut ja kitaraohjaimet ovat jo menneen talven lumia – huippuvaikea Dark Souls on nyt läpäisty kokonaan ilman käsiä.

Hulluista Souls-suorituksistaan jo aiemmin pelikansalle tutuksi tullut Twitch-käyttäjä Bearzly on selättänyt tähän mennessä hankalimman haasteensa. Mies on nyt pelannut ensimmäisen Dark Soulsin läpi käyttämällä pelkästään peliä varten räätälöimiään äänikomentoja.

Vaikka yhden komennon alle pystyy ryhmittelemään pidempiä toimintoketjuja, huudahdukset toimivat noin puolentoista sekunnin viiveellä ja vaativat lyhyen hengähdyshetken komentojen välissä, joten Bearzly joutui harkitsemaan tekemisiään tarkkaan. Tuskainen läpipeluukerta vei veteraanilta 30 tuntia, ja pelin päähahmo kohtasi kuolon yhteensä 485 kertaa matkan varrella. 

– Tämä läpipeluu jätti minuun syviä henkisiä arpia. En usko kokeilevani enää mitään tämän hullumpaa, mutta olen avoin ehdotuksille, Bearzly vitsaili Reddit-sivustolla.

Pätkän Bearzlyn käsittämättömästä suorituksesta voi katsastaa alta. Pelkästään videolla nähtävä pomotaistelu vaati mieheltä uskomattomat 112 yritystä.

Lähde: Reddit, VG247

Lisää luettavaa