Virallinen Sons of Anarchy -peli näyttää kadonneen kuin tuhka tuuleen

Vuosi sitten debytoinut virallinen Sons of Anarchy -peli näyttää kuolleen kaikessa hiljaisuudessaan. Kymmenen episodin mittaiseksi kaavailtu peli ei ole vielkään saanut edes toista episodiaan.

10.4.2016 09:15

Episodipohjainen Sons of Anarchy -televisiosarjaan perustuva seikkailupeli Sons of Anarchy: The Prospect ei taida saavuttaa koskaan päätöstään. Peliblogi Destructoid on huomioinut, että alunperin jo noin vuosi sitten ensimmäisen episodinsa iOS-laitteilla saanut peli ei ole vielä tähänkään päivään asti saanut yhtäkään muuta sen luvatuista jaksoista, vaikka kaiken kaikkiaan sen oli tarkoitus kasvaa vielä peräti kymmenen episodin mittaiseksi.

Destructoid on itse asiassa myös huomannut, ettei peliä ole ilmeisesti enää saatavilla Applen App Storesta, minkä lisäksi sen kehittäneestä Orpheus Interactivestä ei näytä löytyneen kauppapaikalta viittausta sitten viime maaliskuun. Destructoid kertoo yrittäneensä viimeiset kahdeksan kuukautta saada kehitysstudioon myös yhteyttä saadakseen selvyyden pelin nykytilanteesta, mutta vielä tähänkään mennessä Orpheuksesta ei ole kuulunut mitään erityisen valaisevaa.

Peliä myöskin kehittämässä olleelta Silverback Gamesilta Destructoid kuuli viime elokuussa, ettei silläkään ole ollut tietoa, mitkä Orpheuksen suunnitelmat pelin suhteen ovat olleet. Silverbackin rooli kun on ollut sen edustajan mukaan vain toimia ”konsulttina” projektissa.

Myöskään Sons of Anarchyn omistava FX-kanava ei ole antanut minkäänlaista tiedotetta pelin tilasta, kuten ei myöskään pelin julkaissut Fox Digital Entertainment. Mikäli pelin ensimmäisen episodin sattui kuitenkin aikoinaan jostain syystä ostamaan, on Applelta Destructoidin tietojen mukaan ollut mahdollista pyytää tuotoksesta rahoja takaisin.

Lähde: Destructoid

Lisää luettavaa