Viikon kysymys: Minkä arvosanan antaisit kuluneelle pelivuodelle 2014?

Viikon kysyms on vaihtunut. Minkä arvosanan antaisit pelivuodelle 2014 asteikolla 1-10?

12.1.2015 15:30

Pelaajalehti.comin etusivun kysymys on vaihtunut alkaneen viikon kunniaksi. Tällä viikolla kysymme, minkä arvosanan antaisit kuluneelle pelivuodelle 2014 asteikolla 1-10 (jolloin keskitaso on 5 pistettä)?

Vastata voi rullaamalla alaspäin Pelaajalehti.comin etusivua tai suoraan vaihtoehtoisesti täällä!

Omaa vastaustaan voi perustella alla olevassa kommentointisarakkeessa. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat perustelut nostetaan esille ensi viikon kyselyuutisessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä.

Viime viikon kyselyn tulokset:

Seuraatko pelistriimien kautta muiden pelaamista?

Useinkin, huvin vuoksi (35%)
Harvemmin, jos sattuu osumaan kiinnostava kohdalle (21%)
En lainkaan (21%)
Toisinaan, mikäli kyseessä on kiinnostava peli (19%)
Lähinnä mikäli kyseessä on hyväntekeväisyyslähetys tai ennätysyritys (4%)

Lukijakommentteja aiheesta:

– Yleensä itselleni syy seurata streamia on se, että streamaaja on entuudestaan tuttu ja kiinnostava tyyppi (esim. tuttu videontekijä youtubesta tai muuta vastaavaa). Täysin tuntemattomien pitämiä streameja ei tule katsottua. Usein juttujen kuunteleminen ja streamaajan interaktiivisuus katsojien kanssa on se ydinasia, pohdiskeli BlueShell.

– Tulee seurattua oikeastaa ainoastaan HC-pelaajien streameja. Harvoin pääsee näkemään / kokemaan muuten esim WoW:n mythic raideja ensimmäisten joukossa. Tämä tarjoaa sellaisen aspektin, jollaista olen aina kaivannut. Ei itseäni voisi vähempää kiinnostaa perus yksinpelit ja niiden katsominen. Ainoastaan erittäin hyvien pelaajien turnaukset tai raidit. Näistä voi oppia todella paljon hyödyllistä tietoa, jota ei muuten saisi mistään, kertoi Hugejorma.

– En todellakaan. En tiedä mitään tylsempää kuin Let’s Play -videoiden, striimujen ja muun vastaavan katsominen, totesi KornHolic.

Lisää luettavaa