Vieläkö komea komistuu? Ensimmäinen pelikuvamaistiainen NBA 2K15:stä julki

2K Sports on antanut ensimmäisen pelikuvamaistiaisen NBA 2K15:stä lyhykäisen trailerin kera. Samalla on tullut ilmi, että entinen NBA Live -suunnittelija on siirtynyt 2K:n korissarjan pariin.

10.8.2014 23:29

Korispelien kuninkaana viimeisimmät vuodet viettänyt 2K Sports on julkaissut ensimmäisen pelikuvaksi kuvailtua materiaalia sisältävän videon NBA 2K15:stä. Uuden lyhykäisen pätkän keskiössä nähdään pelin kansikuvapelaaja Kevin Durant.

2K:n jakamien tietojen mukaan video on kaapattu pelin PlayStation 4 -versiosta ja se sisältää jo muutamia huomionarvoisia asioita uutuuspelin ulkoasuun liittyen. Erityisesti 2K kehoittaa huomioimaan uudet animaatiot, joiden ohella tuoreista yleisöelementeistäkin saadaan nyt jo ainakin jonkinlainen vilaus.

Uusi traileri ei ole kuitenkaan ainut tällä viikolla saapunut uutinen, joka liittyy NBA 2K -sarjaan. Good Game Bro -sivusto on nimittäin havainnut, että EA:n NBA Live -korispelisarjan parissa vaikuttanut entinen koripalloammattilainen Scott O’Gallagher on siirtynyt työskentelemään 2K:n korispelisarjan pariin. Paljastus on tullut salakavalasti ilmi miehen Twitter-tilin kautta.

O’Gallagher ehti työskennellä EA:lla kaksi vuotta niin tuottajan kuin suunnittelijankin asemassa. Kokemus ei välttämättä ollut kuitenkaan aivan se ruusuisin, sillä NBA Live -sarja on vuosia lähinnä rämpinyt 2K Sportsin korissarjan perässä.

NBA 2K15 julkaistaan Euroopassa lokakuun 10. päivä PlayStation 4:n ohella Xbox Onelle, Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle ja pc:lle. EA:n NBA Live 15 on myös määrä nähdä PlayStation 4:llä ja Xbox Onella samoihin aikoihin.

Lähde: Good Game BroScott O’Gallagher (Twitter)

Lisää luettavaa