Vuoden 2013 puolella yllättäen monien ihastuksen puolelleen saanut Brothers: A Tale of Two Sons on saapumassa Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Kumpaisellakin alustalla peli on tarkoitus nähdä vielä tänä kesänä varustettuna sekä kehittäjien kommenttiraidalla että myös uudella musiikki- ja konseptitaidesisällöllä.

Myös mobiiliversio hitistä on parhaillaan kehitteillä. Julkaisija 505 Games – joka osti pelin oikeudet hiljattain haltuunsa sen luoneelta Starbreezelta – on aikeissa puskea Brothersin vielä niin iOS- ja Android-laitteille kuin myös Windows-puhelimille tulevan syksyn aikana.

Toistaiseksi Brothersia on voinut pelata niin Xbox 360:llä, PlayStation 3:lla kuin pc:lläkin. Peli on ollut helppo tunnistaa ohjausjärjestelmästään, joka asettaa pelaajat ohjaamaan kahta veljeshahmoa kerralla. Ideaa käytetään pelissä tehokkaasti hyödyksi niin sen pulmissa kuin myös tarinankerronnassakin, vaikkakin aivot se saattaakin ajaa välillä solmuun.

Pelaaja-lehden arvostelussa lähes kaksi vuotta sitten Brothers: A Tale of Two Son nähtiin äärimmäisen viehättävänä kokemuksena.

Lähde: 505 Games

Lisää luettavaa