Verta, kaaosta ja ladattava testiversio – Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin vahvistettiin Nioh-tekijöiltä

Team Ninjan huhuttu Final Fantasy Origin esiteltiin. Testiversiotakin pitäisi olla tarjolla.

15.6.2021 11:09

Jo aiemmin raportoitu Final Fantasy -sivuseikkailu Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin vahvistettiin Square Enixin E3-lähetyksessä. PS5:lle, PS4:lle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle ja pc:lle vahvistunut toimintaroolipeli tekee tuloaan vuoden 2022 aikana.

Aiempien raporttien mukaisesti pelin kehitysvastuussa on Nioh– ja Ninja Gaiden -kehittäjä Team Ninja, jonka kehittäjät saavat vetoapua Final Fantasy -konkareilta Tetsuya Nomuralta ja Kazushige Nojimalta. Pelissä onkin astetta synkempi, verisempi ja Souls-henkisempi ote, kun raivokas trio Jack, Ash ja Jed pistävät poikki ja pinoon klassisia Final Fantasy -hirviöitä jahdatessaan Chaosta.

Stranger of Paradisen esittelytrailerin ohella pelistä julkaistiin myös pelattava demo PlayStation 5:lle, joskin kokeiluversion taival ei lähtenyt käyntiin saumattomasti. Jaossa oleva tiedosto on todettu vioittuneeksi, ja Square Enix onkin kirjoitushetkellä ilmoittanut korjaavansa tilanteen mahdollisimman nopeasti.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Originin PS5-kokeiluversion olisi tarkoitus olla testattavissa kesäkuun 30. päivään asti.

Lisää luettavaa