Hearthstone-korttipelaaminen jatkuu uusissa merkeissä seuraavan kerran taas marraskuun 17. päivän tienoilla. Blizzard on esitellyt pelin uusimman laajennuksen Madness at the Darkmoon Fairen, jolla korttiotteleminen kasvaa taas 135 virtuaalilapulla sekä muutamilla lisäuudistuksilla.

Uusia kortteja koskien pelaajat voivat odottaa vanhojen jumalien eli C’thunin, N’Zothin, Yogg-Saronin ja Y’Shaarjin palaamista pelaamisen keskiöön, joskin muutamin viilauksin. Uutta on myös kokonaan tuore Corruption-avainsana, jota kantavat kortit voimistuvat pelaajan kädessä, kun tämä pelaa jonkin niitä arvokkaamman kortin.

Oma erikoisuutensa on vielä kokonaan uusi Duels-tila. Siinä pelaaja valitsee itselleen ensin sankarin, sankaritaidon ja itselleen ominaisen aarteen, minkä jälkeen tarkoituksena on rakentaa oman kokoelman perusteella 15 kortista koostuva aloituspakka. Kootulla pakalla kohdataan sitten muita pelaajia, joita pieksemällä pakkaansa pääsee parantamaan uusilla korteilla ja aarteilla.

Duelsia on jo mahdollista testata ennakkoon Madness at the Darkmoon Fairesta myytävien pakettien kautta.

Noin muuten laajennus tuo mukanaan etenemiseen ja pelaajien palkitsemiseen keskittyviä uudistuksia. Tarjolle saadaan muun muassa pelin oma saavutusjärjestelmä, päivitetyt profiilitsivut sekä päivittäisten ja viikottaisten haasteiden viilausta. Tähän sekä muihin Madness at the Darkmoon Fairen lisiin voi tutustua oheisilla videoilla. Korttijulkistuksia voi silmäillä pelin kotisivuilla.

Lähde: Blizzard Entertainment

Lisää luettavaa