Peliyhtiö Valven uusi peliprojekti on vuodettu verkkoon.

Valve-vuodoista tunnettu Tyler McVicker on paljastanut yhtiön työstävän Deadlock-peliä, josta vuodettiin verkkoon myös kuvamateriaalia. Kyseessä on verkkoon kerrottujen tietojen perusteella sankariräiskintäpeli, jossa kuvien perusteella taistellaan kuusihenkisissä tiimeissä ja käytetään aseiden lisäksi erikoiskykyjä vastapuolen päihittämiseen.

McVickerin mukaan Deadlock on edennyt jo testivaiheeseen, jossa peliin on päässyt käsiksi useampi sata testaajaa, joilta myös kuvamateriaali on peräisin. Hän kertoo pelin olleen työn alla vuodesta 2018 saakka ja sisältää myös tornipuolustusmekanismeja. Deadlockin teemaksi kuvataan fantasiaa yhdistettynä steampunkiin. McVicker kuvailee Deadlockin pelimekanismien olevan yhdistelmä Dota 2:ta, Team Fortress 2:ta, Overwatchia, Valorantia, Smiteä ja Orcs Must Dieta.


Valve ei ole vahvistanut Deadlockia julkisuudessa. Steam-jakelualustasta, Half-Lifestä ja Counter-Strikestä tunnettu studio on kuitenkin aikaisemmin kertonut työstävänsä useampia pelejä, joista tuoreiden vuotojen perusteella Deadlock näyttäisi tekevän myös tuloaan pelaajien käsiin.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa