Valven uudesta räiskintäpelistä aletaan saada vahvistuksia myös virallisia lähteitä pitkin.

Testeistä vuotaneet materiaalit ovat paljastaneet Valven kehittävän Deadlock-verkkopeliä. Steamista, Counter-Strikesta ja Half-Lifestä tunnettu yhtiö ole vahvistanut Deadlockin olemassaoloa julkisesti, vaikka pelistä on julkaistu verkossa jo roppakaupalla videoita ja kuvia.

Nyt Valve on kuitenkin rekisteröinyt tavaramerkin Deadlockille. Torstaina rekisteröity tavaramerkki kattaa Deadlockin käytön nimenomaan verkkopelien alueella. Tavaramerkki ei välttämättä tarkoita, että Valve suunnittelisi Deadlockin julkaisemista, mutta se antaa tukea verkossa liikkuville väitteille tulevasta pelistä.

Deadlockia on verkkovuodoissa kuvattu sankariräiskintäpeliksi, joka kuitenkin yhdistelee myös muiden lajityyppien elementtejä. Pelin on kerrottu sisältävän esimerkiksi tornipuolustusmekanismeja sekä ominaisuuksia Dota 2:sta, Team Fortress 2:sta ja Overwatchista. Tietojen perusteella Deadlock oli ainakin viime kuussa useamman sadan pelaajan testattavana, mutta pelin julkaisusta ei ole tähän mennessä saatu vihiä.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa