Valtava Microsoft Flight Simulator on taas entistäkin yksityiskohtaisempi – uusi päivitys vie lentäjät Lounais-Eurooppaan

Microsoft Flight Simulator sai kahdeksannen maailmapäivityksensä.

25.3.2022 09:01

Microsoft Flight Simulator on saanut uutta sisältöä.

Toissavuonna julkaistu lentosimulaattori on saanut jo kahdeksannen maailmapäivityksensä. Aiempien maailmapäivitysten tapaan uusin päivitys tuo uusia käsin mallinnettuja yksityiskohtia rajatulle alueelle. Tällä kertaa Microsoft Flight Simulatorin päivityksen kohteena on Lounais-Eurooppa, jossa Espanja, Portugali, Gibraltar ja Andorra ovat saaneet lisää näyttäviä kohteita.

Päivitys sisältää neljä käsin mallinnettua lentokenttää, 99 maamerkkiä, neljä puskalentoreittiä, neljä tutkimuslentoa sekä viisi laskeutumishaastetta. Päivityksessä hyödynnetään myös tarkempia korkeuskäyriä, fotogrammetriaa sekä ilmakuvausaineistoa yksityiskohtaisempien alueiden luomiseksi.

Microsoft Flight Simulatorin kahdeksas maailmapäivitys on saatavilla aiempien tapaan ilmaiseksi kaikille simulaattoripelin omistajille. Päivitys on ladattavissa nyt pc:llä ja Xbox Series X/S:llä sekä suoratoistettuna Xbox-pilvipalvelusta.

Lähde: Xbox.com

Lisää luettavaa