Vakoojaräiskintöjen klassikko No One Lives Forever kurkistaa haudastaan

Päälle 10-vuotias No One Lives Forever voi jatko-osineen saada viimein julkaisunsa myös digitaalisessa kuosissa Night Dive Studiosin toimesta.

4.5.2014 10:30

Suuresta arvostuksesta 2000-luvun alussa nauttinut No One Lives Forever -sarja saattaa olla viimein matkalla digitaalisille kauppapaikoille. Peliblogi Siliconera on saanut selville, että pelitalo Night Dive Studios on rekisteröitynyt haltuunsa joukon tavaramerkkejä, jotka kaikki ovat sidoksissa rakastettuun vakoojasarjaan.

Night Dive Studios on tuskin monille tuttu pelinkehittäjänä, sillä se on ollut enemmänkin vastuussa vanhojen pc-pelien uudelleenjulkaisemisesta. Yhtiö on ollut tuomassa muun muassa System Shock 2:ta Steamiin ja GOG.comiin ja viimeisimpänä se on kipannut Steamiin joukon myös Monkey Island -luoja Ron Gilbertin vanhoja lastenpelejä.

Rekisteröityjen tavaramerkkien joukosta löytyvät niin nimet No One Lives Forever, The Operative, Contract J.A.C.K. kuin myös A Spy in H.A.R.M.’s Way, mikä viittaa siihen, että Night Dive Studios pitää käsissään oikeudet koko No One Lives Forever -sarjaan. Studio itse ei ole vielä vahvistanut, että pelit olisivat varsinaisesti palaamassa, mutta sen Siliconeralle antama lausunto vihjaa kuitenkin selvästi, mitä yhtiö ainakin toivoo tekevänsä vielä oikeuksillaan.

– Emme ole vielä tällä hetkellä kykeneväisiä kommentoimaan tulevaisuuden suunnitelmiamme. Haluan kuitenkin lisätä, että tiimissämme tunnetaan suurta mieltymystä näitä pelejä kohtaan ja toiveenamme on, että ne saadaan jonain päivänä julkaistua uudelleen, Night Dive Studios kertoi.

No One Lives Forever -sarja koostuu kokonaisuudessaan kolmesta ensisijaisesti pc:lle julkaistusta pelistä. Sarjan alotti vuonna 2000 The Operative: No One Lives Forever, jolle jatkoa kaksi vuotta myöhemmin jatkoa tarjosi No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.’s. Way. Vuonna 2003 julkaisunsa sai pelien väliin sijoittuva Contract J.A.C.K.

Lähde: Siliconera

Lisää luettavaa