Vaivaako poliittinen korrektius päivääsi? Nappaa alkuperäinen Shadow Warrior nyt ilmaiseksi

Alkuperäinen Shadow Warrior on mahdollista napata nyt ainakin tovin aikaa ilmaiseksi Shadow Warrior 2:n julkaisupäiväpaljastuksen kunniaksi.

3.9.2016 11:18

Lähes 20-vuotias pc-räiskintäpeli Shadow Warrior on parhaillaan hankittavissa kokonaisuudessaan pc:lle ilmaiseksi.

Lataukseen peli on mahdollista laittaa GOG-kauppapaikalta, jossa siitä jaellaan sen niin sanottua Classic Complete -versiota. Paketti sisältää siis sekä alkuperäisen pelin että myös sen kaksi laajennusta ja ääniraidan. Toisin kuitenkin kuin Shadow Warriorin Classic Redux -versiossa, ei Classic Completessa pelille ole annettu minkäänlaista kasvojenkohotusta.

Alunperin alkuperäinen Shadow Warrior julkaistiin aikoinaan Duke Nukem 3D:n jalanjäljissä, mikä on nähtävissä niin sen teknologiassa kuin huumorintajussakin. Peli herätti huomioita aikoinaan varsinkin tavalla, jolla se väänsi vitsiä Lo Wang -päähenkilöstään.

Tiedossa ei tarkalleen ole, kauan Shadow Warrior Classic Complete on pysymässä ilmaiseksi kaikkien saatavilla. Tempaus on osunut kuitenkin osuvasti samalle viikolle, jolloin puolalaisen Flying Wild Hogin uutuusräiskintä Shadow Warrior 2 sai myös julkaisupäivän.

Jo aiemmin alkuperäistä Shadow Warrioria on voinut kokeilla ilmaiseksi Steamin kautta. Kyseinen versio ei tosin pitänyt sisällään kaikkia Classic Complete -setin herkkuja.

Lähde: Shadow Warrior (Twitter)

Lisää luettavaa