Elokuun Pelaaja-lehti on ilmestynyt.

E3-messut ja sen sellaisethan käsiteltiin jo heinäkuun Pelaajassa ja tietenkin kesäkuun viimeisessä Pelaajacastissa. Niinpä elokuun lehti keskittyy muunmuassa 3D:n käsittelemiseen ja ensi vuoden alussa ilmestyvään The Legend of Zelda: Skyward Sword -peliin.

PE95_01_kansi_ZELDA_01.indd

3D – Uusi ulottuvuus änkeää kodin televisioon

Pidimme siitä tai emme, niin 3D on tulossa koteihin. Kerromme uusimmista 3D-teknologioista, 3D-peleistä ja testaamme Samsungin megaluokan 3D-telkkaria ja puhumme pelintekijöiden kanssa siitä millaisia haasteita 3D:n toteuttaminen peleissä tuo mukanaan.

Tulevia pelejä ja siistejä tapahtumia

Esittelyssä Harry Potter and the Deathly Hallows part 1. ja Neversoftin Brian Bright kertoo miksi Guitar Hero: Warriors of Rockista kannattaa innostua.

Kävimme myös Distant Worlds II -konsertissa ja fiilistelemme millaista Final Fantasy -musiikkia tarjonneessa konsertissa oikein oli. Tokion Syke puolestaan perehtyy Level-5:n Ni no Kuni -peliin.

Arvostelussa

Singularity, Limbo, Joe Danger, Metal Gear Solid: Peacewalker, Crackdown 2, Alan Wake – The Signal, Puzzle Quest 2, Transformers: War for Cybertron ja monia muita.

Lisää luettavaa