Uusin Humble Bundle -paketti tarjoaa vaihteeksi konsolipelattavaa taskurahalla

Uusin Humble Bundle -paketti tarjoaa vaihteeksi taas pelattavaa Nintendon alustoille. Tällä kertaa huvista pääsevät ottamaan ilon irto myös eurooppalaiset.

27.4.2016 23:51

Humble Bundle -pelipaketit tunnetaan usein pc-keskeisistä tarjouksistaan, mutta tuore Humble Friends of Nintendo Bundle -paketti tuo tähän seuraavan kahden viikon ajaksi poikkeuksen. Nimensä mukaisesti kyseessä on Nintendo-alustoihin keskittyvä tarjouspaketti, josta itselleen voi napata joukon 3DS- ja Wii U -latauspelejä huokeaan hintaan.

Oletuksena Humble Friends of Nintendo Bundlesta saa mukaansa niin Retro City Rampage: DX:n, Affordable Space Adventuresin kuin myös Shantae and the Pirate’s Cursen. Maksamalla paketista keskimääräisesti vuorostaan muita enemmän, saa siihen mukaan lisäksi myös Freedom Planetin, Rhythm Thief & Emperor’s Treasuren, Citizens of Earthin, Retro City Rampage 3DS-teeman sekä joukon myöhemmin paljastuvia tuotoksia.

Paketista suosiolla yli 13 dollaria pulittamalla saa siihen vielä myös mukaan Darksiders II:n ja Super Street FIghter IV: 3D Editionin.

Tämä on järjestyksessään toinen kerta, kun Nintendo ja joukko sen alustoille pelejä työstäneitä indiekehittäjiä on lyöttäytynyt yhteen Humble Bundlen kanssa. Ensimmäisellä kerralla Nintendon Humble Bundle -paketti oli kuitenkin rajoitettu vain amerikkalaiselle yleisölle. Tällä kertaa tarjouksista päästään nauttimaan myös Euroopassa.

Humble Friends of Nintendo Bundlen ostamalla tukea voi niin Nintendoa, Humble Bundlea kuin tietysti hyväntekeväisyyttäkin. Hyväntekeväisyysjärjestöjen osalta tuettavissa ovat tällä kertaa SOS Children’s Villages ja Code.org.

Lähde: Humble Bundle

Lisää luettavaa