Halleluja! Uusin Guilty Gear -mätkintä saapuu Eurooppaan ja vieläpä asiallisella aikataululla

Guilty Gear Xrd -Revelator- ei ole sivuuttamassa Euroopan markkinoita. Peli saadaan vieläpä täkäläisiin kauppoihin vain päiviä Pohjois-Amerikan jälkeen.

12.2.2016 01:25

Taistelupelisarja Guilty Gear on tekemässä paluuta Eurooppaan. Kesäkuun 10. päivä sekä PlayStation 4:lle että PlayStation 3:lle pelattavaksi on saapumassa Guilty Gear Xrd -Revelator-, joka on tällä hetkellä uusin versio alunperin vuonna 2014 debytoineesta Guilty Gear Xrd -mätkinnästä.

Alkuperäiseen Guilty Gear Xrdiin nähden Revelator lisää peliin kourallisen verran uusia pelattavia hahmoa kasvattaen pelin hahmotarjonnan näin ollen yli 20 taistelijaan. Samalla Revelator hienosäätää myös hieman pelin järjestelmätarjontaa.

Revelatorin saapuminen Eurooppaan nimenomaan 10. kesäkuuta on varsin iso asia, sillä julkaisu on nyt tapahtumassa vain kolme päivää sen jälkeen, kun amerikkalaiset pääsevät peliin käsiksi. Tämä on hurja parannus alkuperäisen Guilty Gear Xrd:n julkaisuun nähden, sillä peli saatiin Eurooppaan puoli vuotta Amerikkaa myöhemmin. Se julkaistiin Euroopassa virallisesti myös vain ladattavassa muodossa, kun taas Revelatorista on tarkoitus saada kauppoihin myös fyysinen versio.

Euroopassa Guilty Gear Xrd -Revelator-:n tuo kauppoihin brittiläisyhtiö PQube. Alkuperäinen Xrd saavutti Euroopan aikoinaan Sonyn itsensä antamalla julkaisutuella.

Lähde: PQube (Twitter)

Lisää luettavaa