Uusia pelijulkistuksia ja huippusalaisia vieraita huomisen The Game Awards -gaalassa

Torstain ja perjantain välisenä yönä järjestettävässä The Game Awards 2015 -gaalassa nähdään yhteensä kymmenen maailmanensi-iltaa.

2.12.2015 08:55

Torstain The Game Awards 2015 -gaala pursuaa ennennäkemätöntä pelimateriaalia.

Los Angelesissa järjestettävän gaalan juontaja Geoff Keighley on vahvistanut gaalassa nähtävän yhteensä kymmenen maailmanensi-iltaa. Iloiseen joukkoon mahtuu muutamia uusia pelijulkistuksia, mutta luvassa on myös uutta materiaalia jo julkistetuista peleistä, joihin lukeutuu muiden muassa suomalainen suurpeli Quantum Break. Yksi illan aikana lavalle kapuavista studioista on erikseen toivonut osallisuutensa pysyvän salaisuutena, mikä on Keighleyn mukaan ollut suuri haaste.

Gaalassa esiintyy myös kaarti tunnettuja julkimovieraita, joiden nimiä Keighley paljasti yksi kerrallaan Twitterissä eilisiltana. Kynnelle kykenevät ainakin koripallolegenda Shaquille O’Neal, Jokerina ja Luke Skywalkerina tunnettu Mark Hamill sekä Metal Gear Solidista tuttu Kiefer Sutherland, mutta pelaajakansan huomion vei täysin Keighleyn jahkailu MGS:n isän Hideo Kojiman osallistumisen suhteen. Ilmeisesti Kojimaa on yritetty viime viikkoina saada mukaan gaalaan, mutta varmuutta miehen näyttäytymisestä ei ole.

– Olen jutellut Hideon kanssa, ja toivomme, että hän voi olla osa juhlaa, Keighley kierteli.

Gaalajuhlallisuudet alkavat aamuneljältä Suomen aikaa tulevan torstain ja perjantain välisenä yönä 4. joulukuuta. Aamuvirkut voivat seurata tapahtumaa täältä.

Lähde: Geoff Keighley (Twitter)DualShockers, GamingBolt.com, VG247

Lisää luettavaa