Uusia kuvia ja tietoja seuraavasta Ratchet & Clank -pelistä

Tuorein Ratchet & Clank ei palaakaan täysin sarjan juurille.

19.7.2012 18:35

Insomniac Games on valmis kertomaan viimein hieman lisää PlayStation 3:n uudesta Ratchet & Clack: QForce -pelistä. Luvassa ei olekaan aivan tutuin mahdollinen Ratchet-kokemus.

Perinteistä pelattavuutta uusin Ratchet-peli ei toki tule täysin unohtamaan. Kehittävän lupaavat niin aseiden kuin myös tutun kolmannen persoonan kuvakulman toiminnan palaavan jälleen, mutta ne eivät todellakaan ole ainoita pelin tarjoamia jippoja. Insomniac on nimittäin varmistanut tuovansa peliin myös torninpuolustuselementtejä, jotka laittavat pelaajat rakentamaan ja suojelemaan erilaisia tukikohtia.

Myös yhteistyöpelitila tullaan näkemään. Pelaajat voivat ottaa haltuunsa tuoreessa pelissä niin Ratchetin, Clankin kuin myös Captain Qwarkinkin, joilla räiskiminen onnistuu niin yksin, netissä kuin myös jaetun ruudun avulla. Samalla myös jonkinlaista erillistäkin nettipelimuotoa lupaillaan, mutta siitä on tarkoitus kuulla lisää myöhemmin.

Kaiken kaikkiaan pelin on tarkoitus tarjota pelaajilleen viisi kenttää, jotka sijoittuvat kolmelle eri planeetalle. Määrä ei ehkä kuulosta järin hurjalta, mutta Insomniacilla luvataan, että pelin uudelleenpeluuarvo olisi kuitenkin erityisen kohdallaan.

Ratchet & Clank: QForce saapuu Euroopppaan sekä ladattavassa että fyysisessä muodossa syksyllä. Lisätietoja pelistä on määrä jakaa vielä kuluvan kesän aikana.

Yhdysvalloissa peli tunnetaan lisänimellä Full Frontal Assault.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa