Uusi Uncharted-peli kehitteillä? (päivitetty)

Uusi Uncharted-peli saattaa olla työn alla, joskin ilmeisesti Naughty Dogin ulkopuolella.

7.11.2012 12:49

Mikä mahtaakaan olla Uncharted: Fight for Fortune? Australiassa ikärajoja säätävän Australia Classification Boardin kotisivuille on ilmaantunut merkintä kyseisellä nimellä varustetusta pelistä, jonka julkaisijaksi on merkitty Sony ja mahdolliseksi kehittäjäksi One Loop Games -niminen firma.

Fight for Fortunen on sivuilla luokiteltu soveltuvan kaikille.

One Loop on Sony Online Entertainment -pomona Los Angelesissa aikoinaan toimineen Shalom Mannin perustama ja johtama yhtiö. Nettisivujensa mukaan sillä olisi parhaillaan työn alla kaksi salaista projektia, joista toista kuvaillaan isoksi, omalaatuiseksi ja jopa valmiiksi.

Eurogamer raportoi, että Mann olisi kertonut LinkedIn-palvelussa työskentelevänsä parhaillaan kovaa vauhtia PlayStation Vita -pelin parissa. Myös muita teoksia on kuitenkin ilmeisesti myös tekeillä mobiililaitteille ja kotikonsolien latauspalveluihin.

Päivitys kello 12.57: Erään NeoGAF-sivuston käyttäjän huomioiden mukaan pelin ikärajaa on ilmeisesti arvioitu myös jo Brasiliassa, jossa se on luokiteltu Vitalle saapuvaksi kasino-/korttipeliksi.

Lähde: Eurogamer, ACB

Lisää luettavaa