Uusi Star Fox, Xenoblade ja muuta – Nintendo päiväsi loppuvuoden suurpelinsä!

Nintendon loppuvuoden pelikatsauksen julkaisupäivämäärät alkavat olla selviä myös Euroopan osalta. Enää vain odotellaan.

24.8.2015 17:57

Nintendo on vahvistanut joukon julkaisupäiviä loppuvuoden suurimmille peleilleen.

Varmaa näin ollen nyt viimein onkin, että Nintendon ja Platinum Gamesin yhteistyöprojekti Star Fox Zero saapuu Wii U:lle 20. marraskuusta. Tennisfaneillekin piisaa kyseisenä päivänä tekemistä, sillä 20. marraskuuta julkaisunsa saa myös Mario Tennis: Ultra Smash.

Päivämäärät koskevat sekä Eurooppaa että Pohjois-Amerikkaa.

Monolith Softin odotettu Wii U -roolipeli Xenoblade Chronicles X on sekin saanut vihdoin julkaisupäivän Euroopassa. Hieman yllättäen peli saapuu täkäläisille markkinoille Amerikan tapaan 4. joulukuuta, vaikka Euroopan julkaisupäivän julkistusta saatiinkin odottaa pari kuukautta Amerikan vastaavaa pidempään.

Nintendon loppuvuoden kattaus koostuu toki muustakin kuin vain kolmesta edellä mainitusta pelistä. 11. syyskuuta Wii U:lla päästään rakentamaan omia Super Mario -tasoja Super Mario Makerilla, 23. lokakuuta 3DS-pelaajat pääsevät käsiksi moninpelattavaan The Legend of Zelda: Tri Force Heroesiin ja 30. lokakuuta Wii U:lla kauhistellaan Project Zero: Maiden of Black Waterin parissa. Myös pienempiä julkaisija on luvassa esimerkiksi 6. marraskuusta saapuvan 3DS-peli Chibi-Robo! Zap Lashin ja 2. lokakuuta 3DS:lle julkaistavan Animal Crossing: Happy Home Designerin merkeissä. Wii U:n bilepeli Animal Crossing: Amiibo Festival on sekin vielä tarkoitus julkaista tänä vuonna.

Nintendo vastaa Tomonobu Itagakin uuden Devil’s Third -pelin julkaisusta myös 28. elokuuta.

Paljon uusia Amiibojakin on luvassa vielä tänä vuonna. 2. lokakuuta Happy Home Designerin rinnalla kauppoihin tuodaan ensimmäiset Amiibo-kortit, kun taas 25. syyskuuta Super Smash Bros. -Amiibojen joukko kasvaa R.O.B:illa, Mii-taistelijoilla, Mr. Game & Watchilla ja Duck Hunt Duolla. 20. marraskuuta joukkoon liittyy myös Falco, kun taas 27. marraskuuta Nintendo tuo kauppoihin mittavan Mega Yarn Yoshin.

 

Lähde: Nintendo of Europe (Twitter), Gematsu

Lisää luettavaa