Uusi sankari, lisäase ja muuta – Apex Legendsin neloskaudesta paljastettiin ensimmäiset tiedonjyvät

Apex Legendsin neloskaudesta alkaa valua tietoja.

23.1.2020 21:04

Apex Legendsin neljäs sisältökausi lähestyy sellaisella vimmalla, että Respawn Entertainment on aloittanut ensimmäisten muutosyksityiskohtien jakamisen sitä koskien. 

Assimilation-niminen uusi kausi käynnistyy 4. helmikuuta, eli samana päivänä, kun pelille kertyy ikää täysi vuosi. Sen näkyvimmät lisäykset ovat uusi hahmo Forge ja lisäase Sentinel, mutta yhtälailla niin pelialueita kuin Apexin Ranked-tilaakin kehitetään samalla eteenpäin.

Hahmona Forgesta ei tiedetä vielä hirveästi, mutta tämän kerrotaan luottavan paljon kokoonsa ja voimaansa. Muista sankareista poiketen tämä astuu areenoille myös oman sponsorinsa tuella. Kyseessä on Titanfall-peleistä aiemmin tuttu Hammond Robotics, jonka vihjataan jättäneen jälkensä myös uudistuksia kokevaan World’s Edge -karttaan.

Sentinel-lisäase on vuorostaan tarkkuuskivääri, jonka erikoisuuksiin lukeutuvaa eräänlainen vaihtoehtoinen ampumistila. Peruslaukauksen lisäksi aseen tekemää vahinkoa voi nimittäin ladata voimakkaammaksi, mikäli moiseen löytää vain tilaisuuden.

Isoimpia Ranked-puoleen kuuluvia muutoksia on tilan uusittu rakenne, jossa yksi kausi jakautuu nyt kahteen osaan. Ensin Assimilationin puoleen väliin asti pelaajat kilpailevat keskenään World’s Edgen herruudesta, minkä jälkeen kamppailu jatkuu päivitetyssä kuosissa Kings Canyonissa. Eri portaiden nyansseja on lisäksi viilattu ja niistä voi lueskella tarkemmin Apex Legendsin kotisivuilla.

Paljastukset tehtiin Respawnin tuoreella verkkolähetyksellä. Sen voi katsastaa alta.

Lisää luettavaa