Uusi huijauksenestojärjestelmä esitellään Overwatchiin – sulkee automaattisesti ottelut, joissa fuskataan

Overwatchin huijauksenestot kehittyvät seuraavaksi uudella automatisoidulla järjestelmällä.

14.7.2019 19:36

Blizzard on esittelemässä uuden huijareiden löytämiseen erikoistuvan järjestelmän Overwatchissa. Uuden järjestelmän kerrotaan pystyvän automaattisesti kesken ottelun huomaamaan, jos jollain pelaajalla ei satu olemaan puhtaat jauhot pussissa, ja sulkea kyseisen ottelun tällöin kokonaan.

Pelin ohjaaja Jeff Kaplan ilmoitti ominaisuudesta uudella kehittäjävideolla, jossa hän lupasi, ettei suljetussa otteluissa olleita pelaajia rangaista millään tavalla, vaan pelkästään siitä löydettyä huijaria. Yksityiskohtiin Kaplan ei ole mennyt siinä, mihin automaattisen huijarintunnstuksen toiminta tarkkaanottaen perustuu.

Kehittäjävideolla Kaplan toteaa lisäksi, että kesän Summer Games -erikoistapahtumaa voi odottaa peliin tänä vuonna tavanomaista nopeammin. Mukaan heitetään tällä kertaa myös viikottaisia lisähaasteita, joilla ansaitsemaan pääsee ylimääräisisiä asuja. Mitä sen sijaan tulee seuraavan pelattavan hahmon julkaisuun, kerrotaan sen tapahtuvan hieman myöhemmin kuin mitä Overwatchin aiemmasta päivittymisaikataulusta voisi mahdollisesta päätellä.

Lisää luettavaa