Uusi hahmo, Ranked-tila ja monipuolisempi Battle Pass – Apex Legendsin uusi sisältökausi lähestyy

Apex Legendsin uuden kauden tarjontaa esiteltiin.

8.6.2019 18:50

Apex Legends on siirtymässä toiseen sisältökauteensa 2. päivä heinäkuuta. Respawn Entertainment vahvistikin viikonlopun EA Play -tapahtumassa, mitä siltä sopii oikein odottaa.

Yhdeksi uuden kauden tähdeksi on muotoutumassa uusi pelattava hahmo Wattson, joka tarjoaa hyvin puolustuskeskeisen lähestymistavan räiskimiseen. Hahmon peruskyky antaa mahdollisuus rakentaa pelimaailmaa rajaavia sähköaitoja, jotka tainnuttavat niihin osuvia vihollisia ja varoittavat näiden olinpaikasta koko tiimiä. Wattsonin passiivinen kyky auttaa tätä vuorostaan lataamaan ultimate-mittariaan tavanomaista nopeammin Ultimate Accelerant -esineillä. Mittarin täytyttyä Wattson saa käyttöönsä maahan asetettavia sähkölaitteita, jotka korjaavat tiimiläisten vaurioituneita suojia ja auttavat blokkaamaan kranaattien sekä tykkitulen kaltaisia hyökkäyksiä.

Toinen uusi lisäys on asetarjontaa laajentamaan saapuva L-Star, joka on mahdollista saada vain care package -löytönä suuren voimansa johdosta. Sitä ei voi myöskään ladata pelimaailmasta lyötyvillä ammuksilla, joten asetta on syytä hyödyntää harkiten.

Ranked-tila on sekin iskeytymässä viimein osaksi Apex Legendsia.. Perinteiseen malliin pelaajien menestys auttaa nostamaan näiden Tier-tasoa, joita on kaikkiaan tarjolla kuuden portaan edestä. Mitä korkeammalla he ovat, sitä kovempia vastustajia vastaansa saa, mutta yhtälailla kauden lopussa se tarkoittaa myös kovempia palkintoja.

Uuden Battle Passin osalta Respawn lupasi jälleen, että tarjolla on monipuolisempi satsi palkintoja, kuten kolme uutta palkintotyyppiä. Palkintoja on mahdollista saada myös nopeampaan tahtiin kuin ensimmäisellä kaudella. Tässä auttavat lisäksi jo aiemmin vahvistetut lisähaasteet, jotka vaihtuvat viikottaista ja päivittäistä tahtia.

Muutamia mystisempiä muutoksia on myös tulossa. EA Playssa Respawn vihjasi jonkinlaisen suuren otuksen tulosta pelin sotatantereille, joskaan ei suostunut vielä antamaan mitään konkreettisia yksityiskohtia sen toiminnallisuuteen liittyen. Lisää mystisestä otuksesta ja sen mahdollisista kavereista pitäisi kuitenkin selvitä vielä uuden kauden alussa.

Lähde: Apex Legends (kotisivu)

Lisää luettavaa