Uusi Bloodborne-painajainen odottaa PS4:llä marraskuussa – tältä se näyttää

Bloodbornen ensimmäinen laajennus on The Old Hunters, joka tuo painajaisensa pelaajien ulottuville vielä ennen joulukuun alkua.

16.9.2015 01:00

Sony ja From Software ovat paljastaneet virallisesti Bloodbornen ensimmäisen laajennuksen. Marraskuun 24. päivä peliin ollaan julkaisemassa uusi seikkailu nimeltä The Old Hunters, joka on laajentamassa alkuperäistä peliä niin uusilla alueilla, varusteilla kuin vihollisillakin 15 euron hintaan.

Tapahtumillaan The Old Huntersin kerrotaan sijoittuvan Byrgenwerthin synkimpiä salaisuuksia vartioineiden metsästäjien painajaiseen, johon nämä ovat jääneet jumiin ikuisiksi ajoiksi. Jos Bloodbornen tarinaa yhtään siis vain innostaa avata, pitäisi laajennuksen valottaa jälleen uusia asioita varsinkin pelimaailman historiasta ja sen asukeista, mistä kaikesta voi jo saada ensisilmäyksen oheisen trailerin katsastamalla.

The Old Huntersin julkistus on tapahtunut osuvasti samoihin aikoihin kun Bloodbornen myyntiluvut ovat ohittaneet kahden miljoonan kappaleen rajapyykin. Peli on ollut kaupoissa nyt noin puoli vuotta.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa