Red Dead Onlinen uusi suuri sisältöpäivitys on saapunut. Mukanaan se on tuonut peliin sen seuraavan rooliluokan, joka on tällä kertaa eläimiä tutkiskeleva naturalisti.

Naturalistin urasta kiinnostuneet pääsevät tutustumaan Red Dead Onlinen sisuksissa Harriet Davenportiin, joka lähettää pelaajat niin jäljittelemään kuin keräämään tietoa pelimaailmassa elävistä otuksista. Seikkailu lyödään käyntiin aluksi hyvin perinteisillä karvaturreilla, mutta lopulta jahtaamaan päästään myös legendaluokituksen saaneita elikoita.

Harriet toivoisi tietysti, että eläintutkiskelu hoituisi mahdollisimman rauhanomaisesti. Enemmän metsästyksestä kiinnostuneet pelaajat voivat kuitenkin lähteä miellyttämään myös Harrietin vastakohtana toimivaa Gus Macmillania, joka lupaa hyvistä saaliista erilaisia omia palkintojaan.

Noin muuten päivitys on lisännyt Red Dead Onlineen lisää asusteita sekä tehokkaan norsukiväärin ja parannellun jousen kaltaisia varustelisiä. Tuore Outlaw Pass on sekin saanut julkaisunsa niin kuin myös joukko erilaisia viilauksia. Kaiken kattavan listan korjauksista löytää tästä.

Lähde: Rockstar Games

Lisää luettavaa