Uudet haasteet lähestyvät – Sekiro: Shadows Die Twice Game of the Year Edition ottaa varaslähdön julkaisutrailerilla

Varsinainen päivitys saapuu ensi viikolla.

24.10.2020 13:05

Ensi viikolla voipi olla hyvä syy palata taas Sekiro: Shadows Die Twicen pariin, sillä peli päivittyy ilmaiseksi niin sanottuun Game of the Year Edition -versioon. Näin ennakkoon FromSoftware ja Activision ovat muistuttaneet asiasta lyhyellä uudella trailerilla, joka kevyesti lisävihiä päivityksen annista.

Sekiro-konkareille päivityksen isoimmat lisät ovat uudet Reflection of Strenght ja Gauntlet of Strenght haasteet. Reflection mahdollistaa päihitettyjen pomojen haastamisen uudelleen, kun taas Gauntlet lähettää kohtaamaan yhden elämän varassa pelaajan voimaa ja rohkeutta.

Gauntletin kautta avattavaksi saadaan kaksi uutta ulkoasua päähenkilö Wolfille. Yksi ylimääräinen ulkoasu avautuu saman tien myös kaikille, jotka lataavat pelin päivityksen.

Oma Game of the Year Editionin lisäominaisuutensa on vielä niin sanottu Remnant-mekaniikka. Sen antaa pelaajille mahdollisuuden tallentaa hetkellisesti omaa pelaamistaan ja lähettämään näitä sitten ympäristöissä muiden katsottavaksi. Mukaan voi myös kiinnittää viestejä, joten tavallaan kyseessä on eräänlainen iteraatio muun muassa Dark Souls -peleissä nähdystä pelaajien välisestä kommunikaatiosta.

Päivitys julkaistaan kaikilla alustoilla 28. lokakuuta noin kello 20.00 Suomen aikaan. Vielä syksyn aikana Sekiron pitäisi löytää tiensä vielä myös Stadialle.

Lisää luettavaa