Uuden sukupolven Worms-sota käynnistyy ensi viikolla

Worms-sarja saapuu sekä PlayStation 4:lle että Xbox Onelle tulevalla viikolla Worms Battlegroundsin muodossa.

19.5.2014 15:01

Team17:n rakastetun matopelisarjan uusin osa Worms: Battlegrounds on saanut julkaisupäivän. Lierot PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle tuova uutuukainen saadaan sekä digitaaliseen jakeluun että joillain Euroopan alueilla myös fyysisesti kauppoihin toukokuun 30. päivä.

Uuden sukupolven konsoleilla Wormsin peluu tapahtuu edelleen varsin tuttuun 2D-malliin. Yksinpelaajien iloksi luvassa on sekä 25 tehtävästä koostuva tarinakampanja että myös kymmenen ajastettua Worm-Ops-haastetta. Moninpelaaminen vuorostaan onnistuu sekä paikallisesti että verkossa ja tarjolla on pelattavaa aina tappomatseista, linnoitustaistoihin ja klassisiin Worms-yhteenottoihin.

Aseita Battleground pudottaa pelaajien syliin 65 kappaletta. Uusia leluja löytyy tällä kertaa kymmenen kappaletta ja sellaisia ovat esimerkiksi teleporttipyssyt ja siivekkäät apinat.

Ominaisuuksien osalta suurin lisä Battlegroundsissa on tällä kertaa Worms-maailmaan ujutettu klaanituki. Pelaajat voivat jatkossa muodostaa siis kokonaan oman matoklaaninsa, jolla voi ottaa osaa esimerkiksi liigaotteluihin. Klaanit keräävät menestyksen myötä tasoja ja ne myös tarjoavat hieman joustoa tapaan, jolla matojoukkueita voidaan pelissä ohjata useiden pelaajien voimin.

Lähde: Eurogamer, PlayStation Blog

Lisää luettavaa