Uutinen päivitetty 16:18

Kiva yllätys eikö?

Uncharted 2: Among Thievesin betatestaus alkaa huomenna 15.syyskuuta. Pelaajalehti.com jakaa koodeja, joilla pääsee osallistumaan pelin betatestiin.

Jos siis haluat päästä testaamaan Uncharted 2:n moninpeliä huomisesta alkaen, lähetä sähköpostia osoitteeseen uncharted2 [at] pelaajalehti.com.

Beta alkaa HUOMENNA 15.syyskuuta, joten latauskoodi ei vielä tänään tee mitään. Beta toimii 15.syyskuuta – 14.lokakuuta, eli pelin julkaisuun asti.

Laaja demo sisältää peräti neljä moninpelikenttää ja myös mahdollisuuden pelata kahta kenttää yhteistyöpelitilassa, joka on yksi Uncharted 2:n uusista ominaisuuksista koko moninpelin ohella.

Beta sisältää myös ns. Cinema-tilan, jossa voi katsella matsien uusintoja ja laajan määrän ns. boostereita, eli Uncharted 2:n moninpelin tulkinta Call Duty 4:n Perks-eduista, joilla voi tuoda hahmolleen uusia kykyjä.

Toivottavasti pidätte, nähdään verkossa!

Uncharted 2: Among Thieves julkaistaan PlayStation 3:lle 14. lokakuuta ja se tietenkin sisältää laajan, ykköspeliä huomattavasti pidemmän, yksinpelikampanjan.

Lisää luettavaa