Karaokepelit elivät kulta-aikaansa muutama vuosi takaperin, kun markkinoilla nähtiin liuta sangen suosituksi kohonneita laulupelejä. Ubisoft on päättänyt kokeilla, josko buumi saataisiin uuteen nousuun Just Sing -bilepelin avustuksella.

Just Sing sisältää yhteensä reilut 40 lisensoitua kappaletta. Monipuolisista valikoimista löytyy niin uudempaa pop-laulantaa kuin myös astetta klassisempia ikivihreitä. Tarjolla on esimerkiksi Sian Chandelier, Queenin I Want to Break Free sekä A-Ha:n Take On Me.

Kuten Sonyn Singstar, myös Just Sing hyväksyy lauluvälineeksi minkä tahansa iOS- tai Android-mobiililaitteen. Puhelimella voi nauhoittaa laulannan oheen videota, joten myös pienimuotoisten musiikkivideoiden luominen onnistunee käden käänteessä. Bileet saavat lisäväriä entisestään mikäli taloudesta löytyy PlayStation Camera tai Xbox Onen Kinect.

Peliä työstävä iNiS-studio on kehittänyt aiemmin esimerkiksi Xbox 360:n Lips-karaokepelit. Just Sing julkaistaan syyskuun 6. päivä Xbox Onelle sekä PlayStation 4:lle.

Lähde: Youtube/Ubisoft

Lisää luettavaa