Tyylikäs vakoojapasianssi The Solitaire Conspiracy paljastui

Vakoojapasianssia olisi luvassa John Wick Hex -kehittäjiltä.

22.9.2020 17:04

Ensi kuussa ryhdytään vakoojiksi pasianssin voimalla, sillä Bithell Games on paljastanut lokakuun 6. päivälle The Solitaire Conspiracyn.

Windows- ja Mac-koneille kehitetyssä pelissä mittavavakoojapalvelu Protego on joutunut tuhotuksi ja näin maailma on uhattuna ellei pelaaja saa koottua sen kaikkia eri vakoojaosastoja takaisin yhteen. Tämä tapahtuu hyödyntämällä pasianssin Streets and Alleys -varianttiin löyhästi pohjautuvia taktisia korttimekaniikkoja, joissa esimerkiksi eri vakoojaosastojen erikoisvoimat näyttelevät isoa osaa.

Pelin tarinaa kuljetetaan eteenpäin niin osana korttien lätkimistä kuin näytellyillä videoilla. Pärstänsä ja äänensä ovatkin tällä saralla lainanneet peliin Kinda Funny Gamesin  Greg Miller sekä tv-persoona ja koomikko Inel Tomlinson.

The Solitaire Conspiracy on osa Bithell Gamesin niin sanottua Bithell Short -sarjaa. Se on suunniteltu pelinä siis studion pääprojekteihin nähden pienemmiksi kokemuksiksi. Vastaavia Bithell Short -pelejä ovat olleet seikkailupelit Subsurface Circular ja Quarantine Circular.

Muita Bithell Gamesin luomuksia ovat olleet niin John Wick Hex, Volume kuin Thomas Was Alone.

Lähde: Mike Bithell (Twitter)

Lisää luettavaa