Peleihin erikoistunut Twitch-videopalvelu on tarkentanut blogipostauksessa käyttöehtojaan. Tänään videopalvelun sivuille tuli nimittäin blogaus, jolla Twitch listaa asioita, joita käyttäjien videokanavilla ei suvaita.

Rasistista, seksististä tai homofobiasta puhetta tai käytöstä ei Twitch-palvelussa tietenkään suvaita. Lakia ei saa videolähetyksensä aikana rikkoa, eikä itsetuhoista käytöstä kameran edessä katsella hyvällä. Postauksessa myös painotetaan, että Twitch on tarkoitettu ainoastaan pelisisällön ja peliaiheisten videoiden tekemiseen.

Twitch ottaa blogissa kantaa myös pelaajien vaatetukseen. Alusasuissa, liian paljastavissa shortseissa tai muuten vain ”seksuaalisesti vihjailevissa” asusteissa kameran edessä pomppiminen aiheuttaa bännivasaran heilahduksen.

– Nörtit ovat seksikkäitä. Me olemme kaikki loistavan ihania yksilöitä, mutta yritetään pitää Twich peliaiheisena sivustona, jos vain käy? Mikäli sinulla on hillitön sixpack, niin esittele sitä mieluummin vaikkapa rantalentistä pelatessasi, käyttäjäehdoissa sanotaan.

Blogauksen voit lukea täältä.

Lähde: Eurogamer.

Lisää luettavaa