Twitch-striimaaja huvittaa maailmalla – teeskenteli pelaavansa oikeaa UFC-ottelua

Twitch-käyttäjä nousi hetkessä maailmanmaineeseen esittämällä, että hänen striimaamansa UFC 218 -tapahtuma oli vain osa UFC 3 -peliä. Nyt mies näyttää tulleen bannatuksi palvelusta.

5.12.2017 08:37

Twitch-käyttä Lester_Gaming on saanut näin alkuviikosta runsaasti kuuluisuutta osakseen viime viikonloppuna suorittamallaan tempauksellaan. Mies päätyi Twitchin sääntöjen vastaisesti suoratoistamaan palvelun kautta hiljattaista UFC 218 -tapahtumaa esittäen, että hän pelasi UFC 3 -pelin betaa.

Tempaus huomattiin nopeasti sosiaalisessa mediassa ja Lester saikin huvittuneiden ihmisten joukosta runsaan joukon uusia seuraajia kanavalleen. Aivan ilman sanktioita hän ei näytä tapauksesta kuitenkaan selvinneen. Ainakin kirjoitushetkellä tämän Twitch-kanava näyttää kadonneen nimittäin saatavilta, vaikka Lester myöhemmin poisti omatoimisesti tallenteen UFC-lähetyksestään.

Twitch ei tunnetusti salli palvelussaan kuin tietynlaisen sisällön, kuten pelaamisen tai luovien työprosessien näyttämistä. Oma lukunsa tässä tapauksessa on tietysti myös se, että Lester näytti kanavallaan nimenomaan maksullista urheilutapahtumaa,

Näytteitä Lesterin UFC-lähetyksestä on alkanut kadota myös muualtakin netistä kuin vain Twitchista. Oletettavasti Twitchin lisäksi myös UFC:n järjestäjien puolella ei olla oltu erityisen tyytyväisiä Lesterin älynväläykseen.

Lähde: Lester_Gaming (Twitch), Eurogamer

Lisää luettavaa