Tunnelmallinen Metro-räiskintä jatkuu kesän helteillä

4A Games ja Deep Silver työstävät Metro: Last Lightiin lisää sisältöä. Luvassa on näillä näkymin lisää yksinpelihupailua.

22.5.2013 17:16

Jännitysräiskintää ydintuhon kärsineessä Moskovassa tarjonnut Metro: Last Light ei ole antanut vielä kaikkeaan. Alkavan kesän aikana peliään pääsee laajentamaan ladattavilla lisäsisältöpaketeilla, joita on parhaillaan kehitteillä neljä kappaletta.

Ensimmäinen latauspalveluissa nähtävä paketti on kesäkuussa julkaistava Faction Pack, joka tarjoaa pelaajille lisää yksinpelattavaa laajentamalla samalla Metron tarinaa ja universumia. Vastaavaan pyrkii myös myöhemmin nähtävä Chronicles Pack -sisältö.

Kolmas peliin julkaistava pakettikokonaisuus kantaa nimeä Tower Pack, ja sen mukaan on luvattu joukko yksin suoritettavia haasteita. Jossain vaiheessa pelikansalle tarjotaan myös pääsy Developer Pack -sisältöön, jonka luvataan tarjoavan luoville pelaajille mielenkiintoisia työkaluja, joilla tutkia Metron maailmaa.

Lisäsisältöään varten julkaisija Deep Silver on tuonut myyntiin kausikortin, jonka ostamalla pelaajat saavat pääsyn kaikkiin edellä mainittuihin paketteihin. Kortti kustantaa 15 euroa. Erikseen Metro: Last Lightin latauspaketteja ollaan siis myymässä näillä näkymin noin viiden euron kappalehintaan.

Lähde: Deep Silver

Lisää luettavaa