Tunnelmaan nojaava Metro: Last Light myy moninkertaisesti edeltäjäänsä nähden

Metro: Last Light ei näytä jäävän edeltäjänsä varjoon. Peliä on kaupiteltu jo moninkertaisesti nopeampaa tahtia kuin Metro 2033:a.

1.6.2013 13:26

Toukokuun loppupuoliskolla julkaistulla Metro: Last Lightilla on ollut lupaava vauhti päällä. Julkaisija Deep Silver on tiedottanut, että peliä on myyty maailmalla sen ensimmäisen elinviikon aikana enemmän kuin mihin edeltäjä Metro 2033 kykeni kolmen ensimmäisen kuukautensa aikana.

Deep Silverin mukaan Yhdysvalloissa varsinkin fyysisessä muodossa Last Lightin suosio on ollut selvästi suurempi kuin Metro 2033:n. Julkaisija kertoo, että Last Lightin levyjä on myyty maassa sen ensimmäisen viikon aikana enemmän kuin Metro 2033:n fyysisiä versioita on koskaan käynyt Yhdysvalloissa kaupaksi.

Pc:llä puolestaan Last Lightin kerrotaan myyneen maailmanlaajuisesti kolme kertaa enemmän ensimmäisen viikkonsa aikana kuin mitä Metro 2033 myi alustalla aikoinaan samassa ajassa.

Deep Silver ei ole tarjonnut tarkkoja myyntilukuja tuoreesta pelistään. Pienenä huomiona kuitenkin mainittakoon, että toisin kuin Metro 2033, nähtiin Last Light Xbox 360:n ja pc:n ohella myös PlayStation 3:lla.

Parhaillaan pelin työstänyt 4A Games kasaa peliään varten lisäsisältöä.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa