Tuleva Resident Evil Village -demo ei katoakaan enää silmänräpäyksessä – saatavuusaikaa lisättiin valitusten myötä

Pelaamisaikaa demo tarjoaa silti vain 60 minuutin edestä.

27.4.2021 17:12

Capcom on laittanut suunnitelmiaan kepeästi uusiksi toukokuussa julkaistavan Resident Evil Village -demon jakelun suhteen.

Yhtiön alkuperäisenä suunnitelmana oli, että demo pysyisi kaikilla alustoilla ladattavissa vain 24 tunnin ajan, mikä ei herättänyt suuremmin hurraahuutoja pelaavan kansa keskuudessa. Capcom kertookin kuunnelleensa nyt palautetta ja pidentäneen saatavuusajan viikkoon.

Uuden suunitelman myötä Resident Evil Villagen tuleva demo ilmestyy saataville Suomen aikaan siis 2. päivä toukokuuta kello kolmelta aamulla ja poistuu kauppapaikoilta 10. toukokuuta samaan aikaan. Saatavuuspidennyksestä huolimatta demo on yhä suunniteltu sellaiseksi, että sitä voi pelata vain 60 minuutin ajan.

Capcom on jo huhtikuun aikana aiemmin järjestänyt PlayStationeilla kaksi vieläkin rajatumpaa demotestausmahdollisuutta. Kyseisiä demoja pystyi pelaamaan vain puolituntia ja ne pysyivät jakelussa kahdeksan tunnin ajan. Uusi demo julkaistaan niin PS5:lle, PlayStation 4:lle, kuin Xbox Seriesille, Xbox Onelle, pc:llä ja Stadialle.

Varsinainen Resident Evil Villagen täysversio julkaistaan 7. päivä toukokuuta.

Lisää luettavaa