Tule pelaamaan uutta Ratchet & Clankia ennakkoon!

Osallistu A Crack in Time -tapahtumaan

14.9.2011 23:03

Pelaaja ja Nordisk Film tarjoavat mahdollisuuden päästä pelaamaan tulevaa Ratchet & Clank: A Crack in Time -peliä ennen sen julkaisua, ja huikeissa puitteissa.

Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 21. lokakuuta klo 15-17 ja paikkana on Helsingin Tennispalatsi-elokuvateatterin sali 4. Paikalle pääsevät voivat pelata uutta peliä leffasalin isolta screeniltä ja myös demo-yksiköillä. Tilaisuudessa on juoma ja popcorn -tarjoilu.

Lisäksi tilaisuudessa on erikoisvieraita Yhdysvalloista asti. Insomniac Gamesin TJ Fixman (käsikirjoittaja) ja James Stevenson (Senior Community Manager) tulevat esittelemään Ratchet and Clank: A Crack in Timea, joten tarjolla on harvinaista herkkua.

Mikäli olet halukas tulemaan mukaan, laita sähköpostilla nimesi ja puhelinnumerosi osoitteeseen janne.kaitila [at] pelaajalehti.com.

Paikkoja on tarjolla rajoitetusti, varmistathan siis että pääset mukaan ennen ilmoittautumistasi. Oletusarvoisesti kaikki nyt viestittävät siis pääsevät mukaan, laitan kaikille varmistusviestiä vielä lähempänä tapahtumaa.

Lisää luettavaa