Tuhovoimainen Crackdown 3 vahvistui pc:lle, julkaisussa kuitenkin kestää

Crackdown 3:a ei saadakaan luvatusti moninpelinsä osalta pelattavaksi vielä tänä vuonna. Xbox Onen lisäksi peli on tosin nyt myös matkalla Windows 10 -koneille.

14.6.2016 21:07

Varsin tarkalleen kaksi vuotta sitten ensi kertaa Xbox Onelle paljastettu Crackdown 3 on matkalla nyt myös virallisesti Windows 10 -koneille. Tieto on tuotu julki E3-messujen alla pelin omien kotisivujen kautta, joskin samalla on vahvistunut, ettei peli saa julkaisua missään muodossa ennen vuotta 2017.

Crackdown 3 on kehitetty tulevaisuutta ajatellen. Siitä löytyy moninpeli, joka tulee vielä määrittelemään, miltä pelien pelaaminen tuntuukaan jatkossa. Kehitystyön edistyessä meille on tullut kuitenkin selväksi, että pelin moninpeliosuuden saaminen kesäksi fanien käsiin olisi haastavaa ilman kompromisseja, pelisarjan luoja Dave Jones selittää Crackdown 3:n kotisivuilla.

Viimeksi Crackdown 3:a esiteltiin isosti viime vuoden E3-pelimessuilla, joiden yhteydessä siitä tuotiin esiin juurikin sen pilviteknologiaan nojaavaa hyvin tuhovoimainen moninpelikokemus. Peliin on kyllä luvattu vielä sen kilpailullisen puolen rinnalle myös jonkinlaista kampanjatilaa.

Saapuessaan Crackdown 3:n luvataan kuuluvan osaksi Microsoftin maanantaina julkistamaa uutta Play Anywhere -ohjelmaa. Ostamalla pelin siis digitaalisesti esimerkiksi Xbox Onelle, saa sen samalla ostokerralla itselleen pelattavaksi myös Windows 10:lle.

Lähde: Crackdown 3 (kotisivu)

Lisää luettavaa