LittleBigPlanet päivittyi taannoin versioon 1.07, jonka myötä pelaajien tekemiä kenttiä on helpompi etsiä yli 100 000 kentän valikoimasta. Noin kahden kuukauden ajan myynnissä olleeseen peliin on julkaistu useita mahtavia kenttiä.

Ohessa muutama oma suosikkini. Kentät löytää helpoiten käyttämällä tekijän nimeä hakusanana.


Abyss! (tekijä: Jayeden)
Eeppinen seikkailu, joka alkaa myrskyssä seilaavalta paatilta ja päätyy meren alle, jossa taistellaan valtavaa Kraken-hirviötä vastaan. Äärimmäisen hiottu kenttä, jossa on tarina, hyviä puzzleja ja hieno grafiikka. Abyss! hyödyntää LBP:iin julkaistun Metal Gear Solid -laajennuksen sisältämiä uudistuksia kuten maalipyssyn ja uutta musiikkia. Kentän pelaaminen ei kuitenkaan edellytä laajennuksen omistamista.


LittleDeadSpace (tekijä: DarknessBear)
Electronic Artsin kauhupeli Dead Spacen (allekirjoittaneen ja Pyykkösen Jannen suosikkeja) henkinen seikkailu, joka sopii useammallekin pelaajalle. Etenkin hissikohtaus on mainio…

Sack Out (tekijä: SonicDeff)
Muistatteko vanhan klassikon Arkanoidin? Pelin jossa pomputeltiin palloa mailalla ja rikottiin tiiliä? Sack Out on variaatio tästä klassikosta ja tarjoaa pelattavaksi neljä kenttää. Sopii parhaiten soolopelaajille.

Dinosaurs Island (tekijä: Feistryfrog)
Mainio tasoloikka/seikkailukenttä, josta saa paljon uusia tarroja. Kivan aurinkoinen ja hauska fiilis.

Army Midnight Recon (tekijä: Foxy1990)
Sotameininkiä!

SuperLibius.jp (tekijä RRR30000)
Tämä heppu on tehnyt aivan uskomattomia kenttiä, kuten Tetris-pelin, mutta se on nyt näemmä poistettu tekijänoikeussyistä. SuperLibius.jp on vertikaalisesti skrollaava ammuskelupeli Xeviouksen -tyyliin. Pelkästään teknisenä suorituksen kenttä on huikea.

Lisää luettavaa