Tornit huutavat apuasi PS4:n ja Xbox Onen Defense Grid 2:ssa

Counter-Strike: Global Offensivesta tutun Hidden Path Entertainmentin tornipuolustusnimike Defense Grid löytää tiensä PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

9.3.2014 22:50

Tornipuolustuspelien enemmän tai vähemmän nimekkäämpien edustajien joukkoon lukeutuva Defense Grid -sarja on astumassa uusien konsolien reviirille. Alkujaan vain Windowsille, OS X:lle ja Linuxille julkistettu Defense Grid 2 on saamassa nyt myös version Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle, kiitos julkaisija 505 Gamesin.

Hidden Path Entertainmentin työstämällä uusimmalla Defense Gridillä on jo hieman mutkikas historia takanaan. Jatko-osa oli alkujaan ujutettu osaksi alkuperäisen Defense Grid -pelin laajennukselle vuonna 2012 luotua Kickstarter-kampanjaa, jossa itse laajennusta varten Hidden Path kaipasi rahaa 250 000 dollaria ja jatko-osaa varten miljoonaa taalaa. Kampanja kerrytti kehittäjille lopulta juuri ja juuri neljännesmiljoonan.

Vuonna 2013 Hidden Path kuitenkin vahvisti, että yksityisrahoittaja oli vakuuttunut kehittäjien Kickstarter-pyrkimyksistä ja päättänyt rahoittaa myös jatko-osan. Peli onkin jo tovin aikaa ollut kehitteillä ja näin ollen tähdätty julkaistavaksi kuluvan vuoden aikana.

Defense Grid 2 on jo toinen hieman isompi tornipuolustushenkeä noudattava peli, joka on hiljattain vahvistettu PlayStation 4:lle. Aikaisemmin helmikuussa puolalainen 11 Bit Studios ehti lisäksi myös kertoa, että sen suosittu tornihyökkäyssarja Anomaly matkaa konsolille uuden Anomaly 2 -pelin muodossa.

Lähde: Hidden Path Entertainment

Lisää luettavaa