Titanfalliin uusia karttoja toukokuusta alkaen

Respawn Enetrtainment on ryhtynyt puhumaan tarkemmin Titanfallin tulevasta maksullisesta lisäsisällöstä. Karttapaketti Expedition tuodaan toukokuussa.

13.4.2014 11:55

Alkuvuoden suurräiskintä Titanfall on saamassa ensimmäisen karttapakettinsa toukokuussa. Pelin työstänyt Respawn Entertainment paljasti omassa PAX East -paneelissaan, että tuloillaan oleva kokonaisuus on kantamassa nimeä Expedition.

Expedition on ensimmäinen kolmesta Titanfalliin suunnitteilla olevasta karttapaketista. Kunkin niistä on tarkoitus tuoda mukanaan aina kolme uutta karttaa, jotka Expeditionissa ovat Runoff, Swamplands ja Wargames. Kartoista Runoff on metsäinen alue, jossa pomppimaan päästään puita pitkin. Swamplandissa sen sijaan vesi on varsin vallitseva elementti, kun taas Wargames sijoittuu titaanipilottien harjoitussimulaatioon.

Kutakin karttapakettia on Titanfalliin tarkoitus myydä yksinään noin kymmenellä eurolla. Pääsyn niihin kaikkiin voi kuitenkin napata myös hankkimalla pelin kausikortin noin 25 eurolla.

Karttapakettien ohella Titanfalliin on lähitulevaisuudessa odotettavissa myös ilmaista lisäsisältöä. Tällä hetkellä kiikarissa näkyy jo uusi neljän pelaajan ja kahden joukkueen Last Titan Standing -pelitila sekä joukko tuoreita Burn Cardeja poltettavaksi.

Hiljattain peliin lisättiin mahdollisuus pelata yksityisiä nettimatseja.

Tuleva lisäsisältö on tarkoitus julkaista niin Titanfallin Xbox One-, pc- kuin myös Xbox 360 -versioon.

Lähde: Titanfall (kotisivu)

Lisää luettavaa