Titanfall 2 herätettiin henkiin yllätyspäivityksellä

Titanfall 2:n verkkopeliongelmat on korjattu.

18.9.2023 05:01

Räiskintäpeli Titanfall 2 on saanut uuden elon yllättävän päivityksen myötä.

Titanfall 2 kärsi pitkään verkkopeliongelmista, joiden seurauksena peliseuran löytäminen oli vähintäänkin haastavaa. Nyt vuonna 2016 julkaistu peli on saanut virallisen päivityksen, joka näyttää korjanneen verkkopeliä vaivanneet ongelmat.

Korjausten ansiosta Titanfall 2:n pelaajamäärät ovat nousseet voimakkaasti. Esimerkiksi Steamissa pelillä oli viime kuussa enimmillään hieman yli 3 000 samanaikaista pelaajaa, kun viimeisen reilun viikon aikana Titanfall 2:ta on pelannut parhaimmillaan yli 22 000 pelaajaa.

Yhteysongelmien korjaamisen lisäksi Titanfall 2 näyttää saaneen myös muuta tukea. Kehittäjä Respawn on nimittäin alkanut päivittää myös Titanfall 2:n pelilistoja.

Respawn Entertainment ei ole kommentoinut Titanfall 2:een tehtyjä korjauksia. Apex Legendsin uusimmasta tapahtumasta on kuitenkin löydetty lisää viittauksia pelisarjan vaiheisiin. Uuden päivityksen uumenista on nimittäin paljastunut UNIX-aikaleimoja, joiden fanit ovat havainneet kääntyvän Titanfallin, Titanfall 2:n ja Apex Legendsin julkaisupäiviksi.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa