Brittipelitalo Free Radical Design on tekemässä paluun. Elvytys on tapahtumassa peliyhtiö Deep Silverin sisällä, jossa studiota ovat muodostamassa uudelleen sen vanhat perustajajäsenet Steve Ellis ja David Doak.

Tarkoituksena uuden tiimin olisi lähteä tekemään heti jatkoa räiskintäsarja TimeSplittersille.

– Te pyysitte ja me kuuntelimme. Olemme suunnitelleet TimeSplitters-sarjan tuomista takaisin henkiin ja voimme ilolla kertoa, että olemme rakentamassa uutta Deep Silver -kehitystudiota juuri tätä varten. Free Radical Design on muodostumassa uudelleen alan ja TimeSplitters-veteraaneina tunnettun Steve Ellisin ja David Doakin vetämänä, Deep Silverin tiedotteessa kerrotaan.

Keskustelu TimeSplittersin virallisesta paluusta on jatkunut jo pitkään, mitä on vauhdittanut muun muassa juurikin Ellisin suuntaaminen sarjan nykyisin omistavan Deep Silverin riveihin. Free Radicalin eräänlaisena seuraajana on pidempään toiminut Deep Silver Dambuster -studio, joka loi Homefront The Revolutionin ja työstää nykytiedon mukaan Dead Island 2:ta. Tiedossa ei ole, miten uuden Free Radicalin synty on vaikuttamassa mahdollisesti studion toimintaan.

Uutta TimeSplittersia saadaan silti odotella vielä tovi. Kehitystyö ei ole päässyt nimittäin vielä vauhtiin.

Lähde: Deep Silver

Lisää luettavaa