TimeSplitters-räiskinnän tulevaisuus näyttää valoisalta – vanha avainkehittäjä palaa sarjan pariin

TimeSplitters-konkari Steve Ellis on palannut suunnittelemaan klassikkoräiskinnän tulevaisuutta.

15.8.2019 08:52

Deep Silver on osoittanut jälleen kiinnostuksensa räiskintäsarja TimeSplittersin elvyttämisen suhteen. Viimeisimmän talousraporttinsa yhteydessä Deep Silverin ja THQ Nordicin emoyhtiö THQ Nordic AB (pian uudelta nimeltään mahdollisesti Embracer Group) on vahvistanut, että sarjan vanha pääohjelmoija ja ohjaaja Steve Ellis on liittynyt sen riveihin auttaakseen suunnittelemaan tulevaisuutta klassikkonimikkeelle.

TimeSplitters liittyi virallisesti osaksi Deep Silverin pelikatalogia viime vuonna, kun yhtiö hankki sarjan sitä pitkään hallussaan pitäneeltä Crytekilta. Hankinta oli tuolloin erityisen huomattava siksi, että TimeSplittersin luoneen Free Radical Designin pohjalta syntynyt Dambuster-studio on kuulunut jo useamman vuoden osaksi Deep Silveria. Ostoksen yhteydessä jo myös vihjailtiin sarjan mahdollisesta paluusta.

Parhaillaan Dambusterin tiedetään olevan tosin kiireinen jo ainakin yhden toisen isomman projektin kanssa. Samaisessa talousraportissaan Embracer Group nimittäin kertoi, että pitkään odotellun Dead Island 2:n kehitys on nykyisin juuri Dambusterin harteilla.

Fanien toimesta alkuperäisestä TimeSplitters-trilogiasta on jo useamman vuoden tehty luvan kanssa nykyteknologiaan nojaavia uusioversioita. Mitä ilmeisemmin hanke on yhä ainakin periaatteessa elossa.

Lähde: THQ Nordic AB (1), (2)

Lisää luettavaa